Ingredienser
Vitchoklad 36%:
Socker, kakaosmör, kakaomassa, MJÖLKpulver, vanilj, sojalecitin, puffat ris, glukossirap, färgämne ( E120, 170, 133)
Mjölkchoklad 36%:
Socker, kakaosmör, kakaomassa, MJÖLKpulver, vanilj, sojalecitin, puffat ris, glukossirap, färgämne (E120, 170, 133)
Vitchoklad 36%, hallon och pistage:
Socker, kakaosmör, MJÖLKpulver, vanilj, sojalecitin, hallon, PISTAGENÖTTER, HASSELNÖTTER.
Kan innehålla spår av mandel.
Förvaring och hållbarhet
Chokladen ska betraktas som färskvara då inga konserveringsmedel tillsätts.
Chokladen förvaras torrt, svalt och vid en temperatur på 15–18 grader, dock ej i kylskåp.
Kvimovägen 224
66640 Maxmo
+358 6 3457609
+358 50 3360855
info@chocolat.fi